Profil Metaltrykkeriet Rødme

Metaltrykning, et spændende flere hundrede år gammelt håndværk lever i bedste velgående i Rødme på Sydfyn.

Rødme Metaltrykkeri på Sydfyn er en af Danmarks ganske få virksomheder i en branche med over 100 års stolt håndværkstradition. Maskinindustrien har desværre overtaget produktionen, men når det drejer sig om specialopgaver indenfor metaltryk, gørtlerarbejde, prototyper, renovering af historiske ting bl.a. til bevaringsværdige og fredede bygninger eller virksomheder, der kun skal have produceret mindre serier, så er der bud efter det gamle håndværk.

Løser alle opgaver

Metaltrykkeriet i Rødme arbejder fast for en række af landets kendte lampefabrikanter, hvorfor vi bl.a. laver rigtigt meget inden for fremstilling af specialdesignede lamper. Vi har dog også rigtigt mange andre spændende opgaver for eksempelvis maskinfabrikker, blikkenslagere, ventilationsindustrien, samt mange andre virksomheder og private kunder fra hele landet. Metaltrykning udføres i alle metaller i en tykkelse fra 0,4 mm til 6,0 mm og en diameter op til 880 mm.

Foruden håndlavede ting produceret på gammeldags trykbænk, kan Metaltrykkeriet i Rødme også i samarbejde med en god kollega tilbyde arbejde udført på 135 tons hydraulisk metalpresse, hvilket giver mulighed for at løse stort set alle opgaver.

Stolte, gamle håndværkertraditioner

Metaltrykkeriet er et enkeltmandsfirma, der ejes af Steffen Sørensen, som udover at være specialiseret i metaltrykning også har mange års erfaring som klejnsmed og svejser, derfor kan der også udføres klejnsmedearbejde og svejsearbejde i almindelig stål, rustfri stål, aluminium, kobber og messing.

Metaltrykkeriet i Rødme er stolte over vores gamle håndværkstraditioner. Derfor finder du ikke ting, som vi har købt færdigproduceret. Alle vores produkter bliver lavet i hånden på eget værksted, hvorfor du hos os ikke finder standard hyldevarer. I øvrigt er alle billeder på vores hjemmeside udelukkende ting, som vi selv har produceret.

Vi er derfor specialister i specielle opgaver – Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, som du ønsker, vi skal kigge på – Intet er for specielt og ingen opgave er for lille.

“Med os som samarbejdspartner er mulighederne mange, idet næsten kun fantasien sætter grænsen!”

Venlig hilsen

Steffen Sørensen